Meniu


„Chiftea Transalpina” 20

Chiftea din păstrăv de munte proaspăt și afumat in casă cu maioneză de usturoi copt pe jar si caș afumat

„În post si dupa ”40

Fasole cremoasa trecuta prin jar cu garnita de sfecla rosie coapta în ulei de boia afumata, ridiche neagră murata si arpagic murat

“Bors de loboda” 30

Bors de legume coapte, ridichi marinate, cartofi copti, sfecla coapta, smantana afumata si ulei de leustean

„Olt – Dunare – Marea neagra” 60

Peste de dunare gatit la jar cu sos de praz si sarma de midie in foaie de praz

„Balmos din usa stanii” 39

Balmos ars in unt cu smantana afumata și ciuperci de padure

„Limba cu praz” 55

Limba la jar cu sos de mustar murat, praz ars pe gratar si salata de ridichi coapte

„Baspunar” 70

Muschiulet de oaie la jar cu ceapa coapta lent în tocatura de oaie, ulei de boia afumata si arpagic murat

„Porc glazurat cu varza ” 58

Porc gatit peste noapte in cuptorul cu lemne, cu glazura de oase, varza in trei texturi si pudra de tarhon

„MBS (mar cu branza si smantana)” 25

Mar ars, burduf, smantana si caramel cu palinca

Turta la cuptorul cu lemne 10