Meniu


„Sarma de somn” 25

Somn învelit în foaie de mangold, cu smântână afumată, ulei de cărbune și rubine de sfeclă

„În post si dupa ”42

Fasole cremoasă trecută prin jar și bătută cu spanac ars la grătar, murături rapide din ceapă, sfeclă și gulie, ulei de boia murată și arpagic murat

“Zama alba” 35

Afumatura, cartofi copti, tarhon murat si ulei de tarhon cu marar

„Captura zilei” 65

Peste cu sos de ierburi arse, tocatura de midii, salata de macris verde si flori de fenicul

„Balmos din usa stanii” 43

Balmos ars in unt cu smantana afumata și ciuperci de padure

„Gulas” 60

Gulas din organe cu sos de ardei la jar, sos de ierburi arse, cartofi pe plita, mizuna dresata si salsa de gogonele

„Ulita armeneasca” 75

Muschiulet de oaie glazurat la gratar cu vinete coapte pe jar si umplute cu piure de rosii coapte, piure de vinete, micro rosii si macris rosu

„Porc glazurat” 70

Gatit peste noapte in cuptorul cu lemne cu glazura de oase, sos de usturoi copt in jar, varza in trei texturi si pudra de tarhon

„MBS” 25

Mar ars, burduf, smantana si caramel cu palinca

“Dulcele imprevizibil” 35

Creier de vitel, fructe de padure de sezon, crumble copt la lemne, busuioc rosu si verde

Turta la cuptorul cu lemne 10