Meniu


„Sarma de somn” 22

Somn învelit în foaie de mangold, cu smântână afumată, ulei de cărbune și rubine de sfeclă

„În post si dupa ”42

Fasole cremoasă trecută prin jar și bătută cu spanac ars la grătar, murături rapide din ceapă, sfeclă și gulie, ulei de boia murată și arpagic murat

“Bors de legume verzi” 30

Bors de legume coapte, ridichi marinate, cartofi copti, sfecla coapta, smantana afumata si ulei de leustean

„Olt – Dunare – Marea neagra” 60

Peste de dunare gatit la jar cu sos de praz si sarma de midie in foaie de praz

„Balmos din usa stanii” 39

Balmos ars in unt cu smantana afumata și ciuperci de padure

„Limba cu praz” 55

Limba la jar cu sos de mustar murat, praz ars pe gratar si salata de ridichi coapte

„Baspunar” 70

Muschiulet de oaie la jar cu ceapa coapta lent în tocatura de oaie, ulei de boia afumata si arpagic murat

„Porc glazurat” 65

Gatit peste noapte in cuptorul cu lemne cu glazura de oase, sos de ardei copt si sos de usturoi copt in jar, piure de varza cu ierburi arsa si frunze date pe jar.

„MBS (mar cu branza si smantana)” 25

Mar ars, burduf, smantana si caramel cu palinca

Turta la cuptorul cu lemne 10